Werkgever

Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel dat bij uw bedrijf past? Wij kennen de mensen die we uitzenden. Hierdoor kennen wij de kwaliteiten van de werknemers en kunnen wij goed beoordelen of ze bij uw onderneming passen. Alle nieuwe werknemers nodigen wij uit bij ons op kantoor. Hierdoor weten we wie iemand is en wat zijn of haar kwaliteiten zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk om regelmatig contact te hebben met zowel de werknemer als de opdrachtgever. Zo kennen we elkaars wensen en kunnen we hiernaar handelen.

Noordjobs vindt het belangrijk om de regionale arbeidsmarkt te bedienen. Zo helpen we mensen in de regio aan het werk, blijven de reistijden en reiskosten beperkt en blijft het karakter van de regio bestaan.

Bereikbaarheid

Ons contactpersoon is ook ’s avonds en in het weekend (en op feestdagen) voor uw bedrijf bereikbaar.

Voor iedereen

Of u nou diensten verleent in de zorg, bouw, horeca of een andere sector. Voor ons maakt dat geen verschil. Wij zijn van alle markten thuis.

Kan ik als bedrijf geld besparen?

Heeft u al personeel aan het werk via een uitzendbureau? En ben u benieuwd of het via ons goedkoper kan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Certificering

De backoffice van Noordjobs is ABU-lid, dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen met betrekking tot het naleven van de ABU cao. Verder is de backoffice NEN 4400-1 en KIWA gecertificeerd en beschikt over het SNA-keurmerk. Vragen over deze certificeringen? Neem gerust contact met ons op.