Werkzoekend

Op zoek naar werk?

Ben of word je werkloos, ben je uitgekeken op je huidige werk of heb je net je diploma gehaald? Schrijf je dan in bij Noordjobs. Noordjobs zal samen met jou je wensen bespreken.

Als je je inschrijft bij Noordjobs gaan wij actief voor jou op zoek naar de baan die bij jou past. Jij bent degene die beslist of je het werk wat wij voor je hebben ook daadwerkelijk aanneemt. Ook voor tijdelijk werk, een vakantie- of bijbaantje ben je bij ons aan het juiste adres.

Jong of oud, hoog- of laagopgeleid?

Bij ons maakt het niet uit of je jong, oud of iets daartussenin bent. Ook maakt voor ons je opleidingsniveau of wat je vakgebied is niet uit. We zullen alles in het werk stellen om de passende baan bij jou te vinden.

Vacatures

Onder het kopje vacatures op deze website staan recente vacatures. Omdat de arbeidsmarkt erg in beweging is, kan het zijn dat niet alles direct te zien is. Heb je niet de vacature hebt gevonden waar naar je op zoek was? Neem dan contact met ons op! Het kan best zijn dat we net een nieuwe vacature hebben die goed bij je past! En anders gaan we graag voor je op zoek.

Ook plaatsen we geregeld vacatures op onze Noordjobs pagina op Facebook en Twitter.

Direct inschrijven